Galaxy of the lost

Full kväll. Lightspeed ChampionDebaser Slussen med Sanna, Viktor och Garp. Jävligt bra och coolt att violinisten var min australiensiske Oxford-vän Christophers kusin Mike som tidigare spelade fiol i Hope Of The States som jag chillade backstage med på The Zodiac för två år sedan. Namedropping deluxe.

Bra kväll. Mycket öl. Fyllesamtal? Ja, det verkar så. Underbart att få dansa till egentligen alldeles för creddig indie-Stockholmsk musik, bland annat The Libertines gånger 2. Ombyte förnöjer och även om mitt hjärta finns i Piteå för tillfället så kommer det nog att hamna i Stockholm, till slut. Men det dröjer nog en 10 år till eller så.

Nu händer det. Många känslor på samma gång. Jag är nog mest glad. Fast ändå inte. I the Galaxy Of The Lost typ, som var bäst i kväll.[18:53]

Min bror insisterar på att jag ska nämna att jag avnjöt en cappucino på View's bar Hilton vid Slussen strax innan vistelsen på Debaser började. Om jag kände mig något malplacerad bland alla skjortor, slipsar och koftor? Jo.

Cindy, hans holländska flickvän, som jag träffade för första gången i går, praktiserar där och ska försöka scorea sommarjobb åt mig på någon av barerna på hotellet. Chansen att jag får jobb på ett sånt ställe är nog ganska minimal, men det skadar inte att försöka.

God natt.
/ Lania

Klippning mot diskbitch

Mina överenskommelser gällande utbyten av tjänster är helt otroliga. Hittills har jag tagit betalt i öl, filmkväll, hårpill och saft (sämsta betalningen...) för mina frisörstjänster. I dag tog jag det ett steg längre. Diskning! Att jag aldrig tänkt på den förut!

Dennis är den som ska falla offer för mina saxar den här gången, mot att jag vid ett väl valt tillfälle får utnyttja honom som diskbitch. Ibland är jag för bra för att vara sann.

Intervjun i dag gick nog bra. Att sitta i kassan på IKEA är väl inte direkt något drömjobb, men har man en hyra att betala så har man och om det inte blir något med London så spenderar jag gärna några veckor där så kanske jag åtminstone har råd att spendera 2-3 veckor i London i höst.

Tristessen har nåt sin pik. Jag har i kväll sett 6 avsnitt Gossip Girl. Och jag tycker nästan att det är bra. Fast mest så stör jag mig på typ alla förutom Dan, och han är också störig.

xoxo (ha ha ha...)
/ Lania

The Kooks till Arvikafestivalen

Fan, där kan de ju inte spela, för dit ska inte jag. Okej, Death Cab For Cutie, Kent, Tingsek m.fl. Men det räcker inte. Det står i alla fall inget om att det är sommarens enda Sverige-spelning, så än finns det hopp för typ Way Out West kanske?

Om typ en halvtimme bär det iväg till IKEA. 17 minuter (the good old days...) tar det för mig att åka dit med buss. Man skulle nästan kunna tro att jag väljer potentiella arbetsplatser efter avstånd.

Hoppas att jag slipper träffa någon på bussen. Känner att jag behöver peppa med lite quality time med Toschten innan det är dags.

Adjö.
/ Lania