The size of Jupiter III

Mina händer ser ut att ha gått upp minst 20 kilo i vikt, men det har de lyckligtvis inte gjort. Det är bara myggbetten som spökar. Igen. Har ingen frisk hand att jämföra med eftersom båda är helt uppsvullna.

Men, den som av någon anledning har lagt märke till hur mina händer ser ut kanske kan se att de inte befinner sig i det beniga klena tillstånd som de vanligtivis gör.Så, end of självömkan, utfläkning av genetiska missbildningar (seriöst, när ska alla dessa jävla allergier sluta uppenbara sig?) och The size of Jupiter-triologin. När min hand återtagit sin normala skepnad kommer en efter-bild.

11 dagar kvar till hemfärd.

/ Lania

The size of Jupiter II

Jag har väl egentligen alltid vetat att jag är lite överkänslig mot myggbett, så det är inte direkt någon överraskning att min vänstra fotled för tillfället är the size of Jupiter efter att jag i går kväll fick tre stycken myggbett där inom en radie av 5 centimeter.Ser att jag behöver smörja in fötterna också. Och att det inte riktigt syns på bilden hur svullen den är.

Peace.
/ Lania

Smårips er også bær

Chrisma är på besök och då blir det en rubrik på riktig norska och inte bara mina egna improviserade hitte-på-rubriker. Hon dök upp från ingenstans och vi har sett The Notebook (jag grät jättemycket som vanligt, alla andra var stenhårda, jag är en stor soft shake) och bara varit.

Och som en viss liten jente skulle ha sagt, och oftast säger, vid väl valda tillfällen så blir det "SLEEPOVER?!" i kväll.


Sjukt fet hund och barn på stranden i solnedgången.

Min vänstra fotled och handled har svullnat upp till typ dubbel storlek efter gårdagens myggorgie ute vid stranden på Hamresanden. Men det var det värt. Spec-kaka-to-die-for gjord på grovt mjöl, eftersom det var det enda glutenfria mjölet vi hittade, på en stor filt i skymningen, barn som sprang förbi med feta hundar, flygplan som landade på flygplatsen en bit bort. Idylliskt.

Nu ska jag fortsätta umgås.

God natt.
/ Lania