What Are You Doing New Year's Eve?

Funderar på att skippa allt som har med nyårsfirande att göra. Är så trött på all hype och alla planer och icke-planer. Det är ju bara en onsdag. På torsdag är det 2009. Big deal. Det blir ett nytt år varje jävla år efter den 31 december. Det är liksom så det går till.

Vad finns att fira egentligen?

Idaho ska vara hemma med föräldrarna och kolla på Jerry Maguire. Det tycker jag låter fint. Själv har jag en ny säsong House att plöja.

God natt.
/ Lania

Odisciplin


"Lania Sitepu försöker att ta tag i sitt liv."


Så står det på Facebook och tydligen läste både Nille och Cissy det som att jag försökte ta mitt liv. I may be a bit emo, men kom igen. Så desperat är jag inte. Än.

Sitter med min förgrymmade praktikrapport. Läser mitt PM som jag skrev för tre månader sedan så vackert beskriver hur jag efter 2 år av mestadels teoretiska studier vill utforska de praktiska möjligheter som finns i arbetslivet och således undersöka om de teorier jag studerat går att applicera i praktiken.

Jaha.

Vidare förklarar jag hur jag ämnar att fördjupa mig i huruvida 2Productions' verksamhet skulle kunna vara upplevelsebaserad och vilken påverkan marknadsföring ur ett relationsperspektiv skulle kunna ha på den

Akademiskt ordbajs i sitt esse.

Mellis.

/ Lania

To Notebook

Jag fullkomligt älskar uttrycket To Notebook / Notebooked / Notebooking.

"A term used to describe how a guy or girl gets their
boyfriend or girlfriend to watch the movie "The Notebook",
and most times, trying to (or successfully)
making them emotional and sad so they are in
a state to be seduced/ needing to be loved.
A term used to describe what usually comes after is "notebook sex"."

Jag brukar tillämpa det på mig själv, minus delen där jag enligt definitionen får ligga efter att ha genomfört en Notebooking. Det sägs ju att man mår bra av att gråta lite ibland och personligen så behöver jag knappast en tungviktare som The Notebook för att vattenfallen ska gå igång. I kväll körde jag till exempel Sagan om konungens återkomst. Funkar minst lika bra.

Det enda som egentligen får mig att gråta i den filmen är när de seglar iväg i slutet. Har läst boken och sett filmen tre gånger nu och jag förstår inte varför det måste sluta så. Kunde inte Frodo också fått små söta lockiga hob-barn och levt lycklig i alla sina dagar?

God natt.
/ Lania