It moves us

Sjukt trött, och förvirrad, men nöjd, och mest trött. Skulle egentligen vilja lägga upp några godbitar av bilderna jag håller på och redigerar, men jag orkar verkligen inte att välja. Är så jävla less, och alldeles för pedantisk, men ska det vara så ska det för fan vara top notch. Och Pixbox-helvetet ligger fortfarande nere.

I dag har jag klippt lugg på Emily och blivit bjuden på glass, sensommar-loftgångs-hängt med Anton, Martin, Elin, Linn och Victor, lagat grönsakssoppa åt mig och Elin och varit på filmkväll hos Victor. Tre årgångar Upplevelse på samma filmkväll. Tidigare inte någon särskilt vanligt förekommande företeelse. Tiderna förändras.

Jag var nog mycket mer onykter än vad jag insåg i fredags. Fick i lördags morse flashbacks från en örfilsincident som jag inte har något som helst minne av varför den inträffade. Den är nu förhoppningsvis glömd och förlåten. Däremot är det vissa som inte har pratat med mig på två dagar och jag börjar undra vad jag egentligen gjort som är så djävulskt hemskt.

Jag orkar inte mer. En miserabel sommar tärde (hatar frågan "Hur var Norge?"). Nu får det fan vara nog.

Make things right.

/ Lania

Coming soon...

För er som söker efter bilder från Nolle-P 2008 i Piteå kommer de såsmåningom upp på

NolleP2008.pixbox.se

Självklart ligger Pixbox's servrar nere för tillfället, men jag har ändå en hel del kvar att redigera (sammanlagt 596 bilder att gå igenom från Centrum-strapatserna och KICK OFF:en) och förhoppningsvis är allt up and running i morgon eftermiddag.

Planen för ikväll var att jag skulle sitta hemma och bara vara och redigera, men jag ändrade mig, så om ett tag ska jag iväg på någon slags förfest.

Innan dess kanske jag får reda på varför jag verkar ha blivit utesluten ur en viss krets. Eller nej. Tydligen inte.

Vi ses.
/ Lania

OFF KICKED

323 personer inne på Kårhuset är helt sinnessjukt mycket folk. Vanligtvis vid stora tillställningar brukar antalet personer inte överstiga 250-280, när det är öppet för allmänheten säger vakterna stopp vid 300. Sjukt mycket folk alltså och en jävligt kul KICK OFF.

Capen hänger på en krok i hallen, men jag är lättad över att den hädanefter får lov att hänga kvar där som ett fint minne av min första Nolle-P från andra sidan solglasögonen. Om inget kommer emellan nästa år ska jag se till att bli tidernas första Överphösar-fotograf.

Det var grymt trevligt att få presentera sig öga mot öga med framförallt de nya Upplevelse-ettorna som jag, inte helt oväntat, spenderat mest tid med de senaste dagarna, och vissa hoppas jag få lära känna bättre - när jag i slutet av november (herregud!) kommer tillbaka till Pite.

När jag tänker efter har det varit en ganska konstig kväll. Allt var så överväldigande på något sätt, och i kombination med att det var så sinnessjukt mycket folk på Kåren blev jag bara väldigt off. Kicked. Jag virrade mest runt för att hitta folk att hänga med, men det känns som att jag aldrig riktigt hittade några, även fast jag gjorde det.

Jag vet inte. Lyssna inte på mig. Det har som sagt varit KICK OFF. Och jag är OFF KICKED.

Välkomna tillbaka kära läsare.

God natt.
/ Lania