Valborg

För tillfället undrar jag om det kommer att vara värt allt besvär vi har gått igenom för i kväll. Folk kommer ju ändå och dansar och har roligt och inte fan bryr sig någon annan än en upplevelsetönt om det står ett bord lite felplacerat eller om backdropen inte matchar bartendernars ögon.

Ibland hatar jag att jag är så jävla skadad och vill just nu inget hellre än att sitta med alla vid Kvarters och slappa och njuta av den sommarvarma solen.

1 timme på mig att duscha, piffa och bli människa då.

/ Lania

Promotad

Jag är en "promotad blogg" på nya OMY.se. Det är lite roligt. Att jag dessutom ligger bland de första promotade bloggarna är ännu roligare.

Ska jag vara ärlig så såg jag det och den nya OMY-sidan redan för 3 dagar sedan när någon klickade sig vidare till You're my goam baby via sidan och jag såg den hänvisande sidan i min Sitemeter. Hade jag varit riktigt elak hade jag kunnat förstöra deras stora premiär genom att premiära den före dem, men det gjorde jag inte.

Hela dagen har gått åt till dubbeldonande. Dels med Valborg och dels med Ljudbileumet. Och så hamnade jag i en spontan arbetsintervju för Klubbmästarposten för nästa års Klubbmästeri. Det känns som att det gick bra. Man kan ju onekligen säga att jag har ganska stor koll på vad det är som gäller och vad som kommer att krävas av mig för att dra det lasset, och det är jag definitivt beredd på att göra.

Termometern visar 16 grader och det är helt sjukt skönt ute just nu. Snön har smält bort i en rasande fart och peppar, peppar, men fan vad det måste bli bra väder i morgon. Pepp som fan!

/ Lania

11 timmar sömn...

Istället för att gå upp och ta tag i mitt liv efter det som skulle vara en liten tupplur bestämde jag mig i går kväll vid 21:33 att sova vidare. Så, 11 timmar sömn blev det alltså.
Två gånger blev jag väckt av telefonsamtal. Det första kom från Calle som ville göra mig glad och erbjöd sig att sälja den stora sängen till mig. Någon timme senare ringde Chrisma för att berätta hur hon hittat en macka under sin kudde som hon tydligen gått upp mitt i natten och tillberett. "Sova? Neeej, jag tar en macka!". Och av båda fick jag reaktionen: "SOVER DU!?"

Det var ganska välbehövligt. Har de senaste 3 nätterna sovit sammanlagt typ 10 timmar. Men nu är jag utvilad. Det är ansträngande att vara ledsen för att sedan bli överlycklig och skutta runt på rödblåvita moln resten av dagen.

En lång dag väntar. Den börjar nu.

/ Lania