Att skapa relationer



"Relationsfilosofin bygger på symmetri
där man betonar parters lika värde och
strävar efter att de ska mötas på lika villkor
"



En betydande långsiktig relation är inte något jag strävar efter med part x i rådande situation. Känns ju bra att folk uppskattar när man försöker ställa upp.

/ Lania

15:12 No Sleep

Min förmåga att tupplura har upphört. Det är inte blod som rinner genom mina ådror för tillfället, det är stress. Känns i hela kroppen och det är sjukt obekvämt. Det hänger inte riktigt ihop med min nuvarande situation eftersom jag avklarade läsperiodens enda examination i dag. Ändå kan jag inte slappna av.

Kommer förmodligen inte bli bättre när nästa läsperiod börjar eftersom jag då kommer att läsa fyra kurser paralellt. Bra planering där.

På tal om planering planeras det för fullt inför fredagens Halloween-fest. Hoppas att jag hittar någon eller några att DJ'a med. Vill gärna försäkra mig om att musiken kommer vara helt fantastiskt oslagbart bra en sådan kväll. Och som den musikfascist jag är, är jag övertygad om att det bara kommer att hända om jag spelar...

Har förutom den 4 timmar långa mastodontspelningen på Röda Festen ännu inte spelat under en riktig Kårpub det här läsåret. Skulle allt behöva min DJ-partner-in-crime Calle. Får se om jag hittar något värdigt substitut. Vägrar köra en hel kväll ensam igen.

Fredagens outfit är i alla fall bestämd. Nu behövs bara lite accessoarer.

På återseende.

Deadline

Död lina? Död Lania? Något sånt kanske. 11 timmar och 33 minuter, sen måste uppsatsjäveln vara klar.

Let's do it.



[18:16]
Snart 6 timmar. Still going strong. Kanske lite svagare än tidigare.



[21:02]
Färdiga. Äntligen. Fyfan alltså.

/ Lania