Visdomsord
image850


Kul hänvisningskälla. Känns ju... Upplyftande. Verkligen rätt blogg att ramla in på också... Olycklig kärlek vet jag shitloads om, men visdomsord gällande den - nej. Hade jag sådana skulle jag förhoppningsvis lära mig att sluta falla dit och bryta nacken gång på gång. Det där med de omtalade mållinjerna är nog annars en ganska smart grej.

God natt.
/ Lania

Att vara norrlänning

Människor söderifrån har uppenbarligen en ganska annorlunda uppfattning om vad Norrland innebär. Speciellt när det kommer till det här med den geografiska placeringen av de olika orterna. Får ganska ofta höra: "Men, Umeå, det ligger väl ganska nära Piteå?" Jo visst, 213 kilometer är inte särskilt mycket i norrländska mått...

kents bokningsbolags uppfattning om Norrland är snäppet ännu skevare. För dem slutar Sverige vid Örnsköldsvik. Ö-vik ligger 109 km söder om Umeå, det vill säga 322 km söder om Piteå, och drygt 700 km söder om exempelvis Kiruna.

image849

Jag är ganska upprörd även om jag för tillfället framstår som lugn och sansad. För första gången på 5 år kommer jag att missa en kent-turné. De som kände mig för 5 år sen förstår nog lite mer ungefär hur sårad den där randiga kent-tönten inom mig är just nu. Att jag lyckas skaffa en båt och åka över till Oulu i Finland den 2 februari känns inte särskilt verkligt.

Inte ens det kunde jag få att se fram emot.

Suck.
/ Lania

How low can you go?

This low *visar med handen*.

Blev nog lite väl lite sömn i går natt, för trots lunch och 12 mellanmål på 3 timmar började mitt blodsocker spöka och när jag efter 1 timme hållt på att svimma och ramla av stolen flera gånger kände jag att det var dags att ge upp.

Järnbrist, diabetes, leukemi? Ja, vem vet. Kommer förmodligen att dö eftersom jag inte orkar kolla upp vad det är för fel på mig.

Tack för de här åren. Det var trevligt att låta er lära känna mig.

God eftermiddag.
/ Lania