Förförfest till efterfest

Det var meningen att vi skulle ha förförfest hos mig och sedan dra vidare till Löwek för förfest för att slutligen hamna på någon fest. Istället blev det bara förförfest med ganska många Bacardi Razz-shots och därefter direkt vidare två trappor ner till efterfest hos Jesper. På 6 timmar hann vi inte så mycket längre. Vi lånade Karins vattenpipa och hade det grymt mysigt.

Men liksom, varför dra vidare någonstans när man har så trevligt. Det brukar oftast vara förfesterna respektive efterfesterna som är roligast. Känns ju bara jävligt dumt att gå och förstöra så fina förutsättningar genom att göra något så korkat som att dra ner på stan.

I morgon är det SMASK. Jag är lite nervös inför fotograferandet. Ljusförutsättningarna såg inte ut att vara de bästa av det jag såg på genrepet, så förmodligen kommer jag behöva fotografera med blixt hela föreställningen. Dessutom får jag inte röra på mig något eftersom jag då kommer att synas i filmupptagningen, så bilderna kommer bli jävligt tråkiga. Men jag får helt enkelt göra det bästa av situationen.

Har för första gången någonsin bearbetat fyllan med hjälp av rödvin. Känns som att jag kommer sova ganska bra i natt. Eller typ nu.

Hey ho.
/ Lania

Eftermiddagsfest

Loftgången, sol och alkohol har varit ett återkommande tema den senaste veckan. I dag klockan 16:50 såg det ut såhär:

image526
Först åt vi mat.

image527
Sen solade vi.

image528
My goam.

image529
Vår "man".

image530
Mest för att bilden blev så snygg. Cred till Jeppe.

image532
Lite sånt här blev det också.

image533
Jag leker rockstar och är inte seriös för ett öre.

Jag är full.
/ Lania

Vardagsfylla

Torsdag är det visst. Om jag inte minns helt fel så hade jag föreläsning i morse. Nu sitter jag här lite smått berusad efter vin, mys och skitsnack med Jesper och Sanna.

Vår kära privata popmusiker spelade Gavin Degraw's Belief för oss och påverkad av alkohol och blödig som jag var, och är, började jag självklart att gråta. Och jag som inte ens gillar Gavin Degraw. Men Jesper är bra och jag och Sanna övertalat honom att han ska bli Clas Ohlsons nyaste tillskott och därigenom stanna kvar här ett tag till.

Tidigare under kvällen spöade Jesper mig i både Fifa och poker. Dock ska det nämnas att jag slog ut Johan, Sanna och Idaho dessförinnan. Men jag fick lite sked samt tåflört, så det väger väl upp förlusten. Litegrann. Kanske. Nej vadfan, jag hatar att förlora. VICTORY SHALL BE MINE! *Ställer mig på vardagsrumsbordet och låter som Stewie*

I morgon har vi planerat en heldag med mat,öl och förhoppningsvis även sol på min loftgång.

Men först måste jag sova bort den här lilla spontana fyllan.

Hej då.
/ Lania