Du kan va DJ

Fick terminens DJ-schema i går. Jag har redan spelat en gång i år och har blivit tilldelad ytterligare två kvällar. For your notice har de andra fått en kväll var, med undantag för två stycken som får spela två gånger. Inte för att vara sån (eller jo, precis för att vara sån) men jag känner mig ganska bra.

Alla Hjärtans Dag står på tur. Eftersom jag gör allt för att undvika att plugga har jag suttit och plockat ut låtar som jag tänker spela. Given: Outkast - Happy Valentine's Day. Söker jag på ordet 'Love' i mitt iTunes-bibliotek kommer 225 spår upp. Av de platsade 17 stycken på min lista. Det är utmanande att tema-DJ'a. Gick väl sådär när jag försökte spela After ski-musik på upplevelsefesten.

Ska trots att jag absolut avskyr Alla Hjärtans Dag försöka sprida lite kärlek. Om någon har önskemål eller förslag på låtar jag kan spela är ni mer än välkomna att dela med er av dem. Är det bra nog kanske jag spelar det, lovar dock inget. Det där med att spela musik som jag själv inte har valt är inte riktigt min grej.

Vi har förresten skaffat en mail. Jag vet inte riktigt vad den är till för. Kanske om någon vill säga något som den inte vill att alla andra ska se eller så. Det visar sig.

Kärlek?
/ Lania

Dålig! DÅLIG!

Suck. Jag är verkligen sämst på att plugga (eller "studera din mamma" som jag föredrar att kalla det). Paniktentaplugg och väldigt sena nätter/tidiga morgonar känns inte alltför långt borta.

Å andra sidan är det faktiskt nästan 1½ månad kvar tills dess att vi ska skriva tentan, så på ett eller annat sätt ska det nog ordna sig. Men så har vi en uppsats och 2 rapporter med två medföljande redovisningar att skriva samt ett varumärke att skapa, också. Tack kära lektor.

Så, medan jag försöker plugga så har Sanna och Ida dragit ner till Centrum för att fika på Roasters. Som ni ser här nedan så har min kära partner tagit sig i kragen och skrivit ett inlägg. Första inlägget på typ tre månader? Starkt jobbat.

Tro inte att jag inte förstår exakt varför du har börjat skriva igen. Vi må vara vänner, men på arbetsmarknaden är du min konkurrent. Se det som en komplimang att jag anser dig vara min främsta konkurrent.

På återseende.
/ Lania

What the fuck mate?

Jag vet, jag borde verkligen inte tillbringa min otroligt dyrbara tid med att skriva en massa skit och klaga på all den inkompetens som finns (inga namn nämnda, ingen bortglömd). Det handlar om att prioritera, skola eller Sanna? Skola eller Sanna?

Det faller sig därmed ganska naturligt att jag njuter av Fibes, Oh Fibes! och stirrar bort mot mina blommor i fönstret och förundras. Förundras över det faktum att de aldrig dör. Nu tror ni säkert att jag är en hemsk människa som springer runt och mördar folk med gräddfil och försöker ta död på mina växter. Vilket är ett helt korrekt antagande.

På fredag blir äntligen lilla Lania äldre (medvetet och väl genomtänkt ordval med tanke på den äldre generationen) och förhoppningsvis kommer vi att tillbringa hennes födelsedag i Skellefteå. Lite komiskt vilka alternativ som nu för tiden kan ses som otroligt önskvärda i jämförelse med att tillbringa ännu en fredag på Kåren.

Live @ Campus erbjuder följande: Veronica Maggio, Ison och Fille, Sugarplum Fairy, Timo Räisänen och DJ Quality. Det kommer säkerligen inte kunna jämföras med den senaste konsertupplevelsen, allas våran kära Paolo Nutini men jag har inte så höga krav längre. Jag ser fram emot bilresan.

Tänkte följa Lanias exempel och ta mig en liten tupplur så här på eftermiddagen, för övrigt en otroligt underskattad sysselsättning.

Over and out

/Sanna