Upptagen - studerar

Min status vid msn har hela dagen varit plugg/studerar/studerar sanna. Hittills har det resulterat i en och en halv sidas jävligt snyggt disponerad problemdiskussion i ämnet Co-branding. I övrigt har vi kollat på O.C. (Seth är rätt stilig), säsongsstarten av Lost och i nuläget American Idol.

Dessutom har vi sökt sommarjobb i mängder, det vill säga ungefär 3 stycken. Det är så jävla svårt att veta vad man ska söka för jobb. Vad finns det för jobb? Vad behöver man kunna för att få jobben? Jag behöver pengar till mitt 3:e studieår som förhoppningsvis kommer att genomföras någonstans utomlands. GE MIG ETT SOMMARJOBB. Snälla?

Trådlöst internet är skiten. Sanna sitter i soffan med sin laptop, jag ligger i min säng med min identiska laptop. Slacker-plugg?

Ge tillbaka min hjärnkapacitet. Jag känner mig så korkad.

Kan ju du va.
/ Lania

Publicerad!

Egentligen vill jag fan inte ha något med de där jävla fjortis-partysidorna att göra, men när någon vill ha en av ens bilder är det så svårt att säga nej.Eftersom jag tog en miljon bilder under Kåbdalis-resan frågade Anton mig om jag hade en bild med temat after ski att bidra med till sidan Ystars.se. Bilden ovan kanske inte säger after ski, däremot ååh-så-roligt-vi-har-i-snön.

Jag är så trött. Men jag har i alla fall sökt jobb, ätit godis och missat halva Desperate Housewives.

Hej då.
/ Lania

BULLAR?

Min hjärna är så jävla överaktiv och dysfunktionell för tillfället. För mycket att göra, för lite hjärna. Jag kanske skulle behöva göra som Sylar och börja mörda folk för att få nya krafter. De gör det i Heroes (abstinens!), då borde jag kunna göra det på riktigt.

Ungefär sådär ser mina tankar ut just nu. BULLAR?

Ida bakade kanelbullar i går, och jag bakade kladdmuffins. I samband med detta mycket välbehövliga bullkalas gjorde vi ett efterlängtat återbesök i bögarnas och lesbianernas värld. Tänk att vi varit så upptagna att vi inte ens haft tid att kolla på bögporr. Helt otroligt. Brian Kinney är så het.

Helvetesvecka. Bli inte förvånade om jag råkar försvinna spårlöst. Jag har inte tid för sånt här längre.

Good day, good sir
/ Lania