Och där faller ännu ett år

2½ timmar kvar till det nya året. Sitter hemma hos Jeanette och Josefin i Shanghai där en hemlevererad enorm pizza precis har avnjutits. Inga klara planer har gjorts upp än, men det verkar luta åt 12-slagsfirande vid The Bund och sedan vidare till någon free flow-klubb (betala inträde, därefter är allt i baren gratis).

Eftersom min mage fortfarande revolterar ganska duktigt och  jag inte känner mig så djävulskt party hade en icke-utekväll egentligen passat bättre, men jag får ta det som serveras, för att sitta ensam hemma är inte något alternativ.

Nyårsafton är överskattat men om vi ska börja jämföra tror jag att det är få nyårsaftnar/(onar?) som kommer att slå den förra. Även om hela Lammkötts-historien slutade ganska olyckligt så var det fint så länge det varade.

Är det meningen att man ska börja skriva nyårslöften och skit nu? Ska först och främst se hur det gick med förra årets löften:
  • "Tänk mindre, våga mer" - gick åt helvete en vecka in på det nya året och sen har det fortsatt så.
  • "Ta studierna på större allvar, bli mer disciplinerad" - har snarare gått åt motsatt håll.
  • "Laga mer mat" - har gått ner i vikt så den gick nog också åt helvete.
  • "Baka mer" - CHECK! Antalet kakor-to-die-for kan nog räknas på ett antal händer.
  • "Anordna minst 2 evenemang" - det blev ju nästan ett i och med Agent 2007... Men Kåren måste i alla fall räknas.
  • "Inte bli snällare, bli lite mindre dryg" - lite svår att avgöra själv kanske.
  • "Prata mindre om ost" - inte det heller, där ost finns går Lania...
Lika bra att skita i det. Men jag ska försöka att vara mindre dum i huvudet nästa år och åka till London i sommar. Blir nog ganska lätt att uppfylla.

Gott nytt år.
/ Lania

Hemlängtan

Jag har gått och dragit på mig en elak kinesisk magbakterie och nu är jag uttråkad, illamående och har hemlängtan. 5 dagar tills hemfärd känns som en evighet och det är helt otroligt hur sakta tiden kan gå när man är sjuk.

Förmodar att detta betyder att nyårsafton inte kommer att bli lika ninja som den var förra året, men det ska ändå bli skönt att träffa lite folk som går att konversera med och som inte bara ställer frågor om vad jag ska göra med mitt liv och vad för slags man jag planerar att gifta mig med (!?).

Till och med Stockholm är att föredra för tillfället, men mest av allt längtar jag hem till Piteyo där mitt liv och min älskade lägenhet väntar.

Hur det än blir kommer den kommande terminen att bli väldigt annorlunda från de tre gångna terminerna, även om jag hoppas att jag kan vara normal nog att få det att bli så normalt som möjligt.

Just nu vill jag bara att min mage ska bli normal igen.

Uhuu...
/ Lania

Oh in the sun sun having fun...

25 grader varmt och sol. Jag klagar inte. I dag turistade vi lite i Stanley. Köpte nästan ett par skor till, lika bra att de inte fanns i min storlek. Min nya festivalryggsäck börjar bli ganska tung.

image895
Lekte lite med C.E:s nya vän. 10 mm vidvinkel. Håå...

image897
Ribena och nya skor i solsken.

image898
Små bananer eller jättestor hand?

image899
Lania [hjärta] Toschten.

Jag skäms inte alls över att jag är jordens jävla prylbög.

Nu lite plugg.

Hej.
/ Lania