Satisfaction

Jag är löjligt tillfredställd över det faktum att 5 användare anslöt sig till mitt iTunes-bibliotek när jag ändrade användarnamn till Pete Doherty is innocent.

Nu ska jag till Annas tomma lägenhet och shotta sprit i Sannas äggkoppar. Sen ska vi dricka vin och kolla på Smala Sussie med Städ-Jesus-Jeppe, Elin och Figo.[03:42]
Smala Sussie, Sunes jul och Napoleon Dynamite hann vi med ikväll. Jävlar vilket tema det blev med filmer som har namn i titeln. En varm macka senare är jag ännu mer tillfredställd än vad jag var tidigare i kväll. Min lägenhet är städad, det ligger en godispåse bredvid mig, vi åker till London om 4 dagar - det kan fan inte bli mycket bättre än såhär. Piteå-situationen känns jävligt mycket bättre nu än vad den gjorde för bara 2 veckor sedan. Rätt umgänge gör väldigt mycket helt enkelt.

Tack gode yatzygud att jag och Sanna inte är tvungna att bara umgås med  varandra dag in och dag ut, ingen av oss hade nog levat vid det här laget om så hade varit fallet. Vi kanske inte är så hemska och motbjudande människor efter allt, bara jävligt skumma och smådryga.

Vi ses.
/ Lania

Psykologi A: Bortträngning

Det SNÖADE i torsdags. Jag hade helt glömt bort det. Det är inte ens oktober än. - Welcome to Swedish Lapland dude. Inte för att snön la sig, men bara själva grejen, det snöade, i september. Man känner verkligen hur vintern börjar närma sig. Väntar bara på den dagen då jag drar upp rullgardinen och hela Djupviken är vitt och termometern visar -29 grader.

Har ett litet dilemma gällande Kina-resan. Om jag åker blir jag tvungen att åka helt själv, det känns lite småläskigt. Jag är ju liksom liten. Jo, jag klarade mig själv i England i ett år och pratar kinesiska nästan flytande, men jag är så jävla rädd för att bli blåst/rånad/ihjälslagen. Kineser är galna. Kolla bara på mig. Har lite mer än en vecka på mig att ta ett beslut. Främst vill jag dit för att shoppa och träffa lite släktingar, men hur läskigt är det inte att springa runt i två av världens mest folkrika städer helt själv? Och det är lite kort varsel att hitta ressällskap till en så kostsam och stor resa.

Mest av allt vill jag bara åka iväg någonstans och inte vara kvar i Stockholm hela julen. Jag orkar inte bo hemma efter att ha levt självständigt så länge som jag har gjort. Sommaren var i stort sett outhärdlig, det var därför jag jobbade ihjäl mig.

Har en vecka på mig att tänka lite i alla fall. Fan vad bortskämd jag är: - "Ska jag ta en betald flygresa till Kina eller inte?". Någon som vill följa med?

Puss.
/ Lania

Ich bin das barlagsansvarig

Första kårkvällen bakom bardisken avklarad. Insikt: Jag älskar kassaapparater. Det var en rätt seg kväll, ungefär 65 personer dök upp. Dessutom hade vi ingen DJ, vilket lyckligtvis resulterade i att jag fick servera alkohol och blanda drinkar till tonerna av en av mina partyblandskivor, som jag förvisso vid det här laget är jävligt trött på. Men den fick några människor att dansa redan vid 22-23-tiden. Det är imponerande må jag säga. Bandet Turn Down Elliott spelade och efter det stod en dator och shufflade skitmusik blandat med typ Mando Diao och The Ark. Fan jag måste sluta vara så jävla musikfascistisk.

Jag gillar att servera människor, jag gillar att möta människor, även om det bara är för en minut. Såna möten känns många gånger lättare. Jag har nog lite svårt för längre konversationer. Det är ganska sjukt, men jag kände att jag nästan var trevlig i kväll. Nej, nej, nej! Jag höll precis på att skriva: "Arbete är typ som ett skådespel". Fuck you Pine&Gilmore. Jag är skadad för livet.

Men ärligt talat, jag tar på mig en roll så fort jag hamnar i servicebranschen. Alla de åren då jag jobbade på min pappas kinarestaurang, glöm att jag ens är i närheten av så trevlig som jag var då. Det jaget kom liksom tillbaka i kväll. På sätt och vis är det kanske rätt bra för mig. Den elakaste delen av mig framhävdes under mina månader som au pair, nu kanske balansen mellan ond och lite godare återuppstår.

Jag såg tre söta killar i kväll på Kåren. Det måste nästan vara rekord. Fast en av killarna var lite skum, han var tvångsmässigt fåfäng. Snubben stod seriöst framför spegeln på toan (satt i entrén och tog inträde, så jag såg in på killtoan) i ungefär 15 minuter. Helt sjukt. Första gången var det väl lite sådär smågulligt när han stod och fixade till den ack så snygga lockiga popfrisyren, men när han för en andra gång ställde sig framför spegeln lika länge och piffade blev det nästan läskigt. Synd på en så söt människa med så fint hår.

Alltså, min besatthet av att uppdatera bloggen när det är sent är nästan lite ohälsosam.

Godnatt töntar.
/ Lania