Det löser sig

Jag förstår verkligen inte hur jag kan vara så lugn. En frisk människa skulle få panikångest eller få något annat slags psykiskt sammanbrott. Men inte jag, vilket förmodligen beror på att jag är en ganska störd människa.

Sitter och spelar lite gitarr och ignorerar totalt det faktum att jag har en hel bok att läsa ut. Ser mig omkring i mitt bombnedslag till lägenhet, men kan inte bry mig mindre och kommer förmodligen inte städa på ett bra tag. Det hänger dessutom tvätt överallt där det kan hänga tvätt (på vardagsrumsbordet, på lampan, över garderobsdörrarna), men jag orkar inte ta ner den.

Bokade i alla fall Kåbdalis-resan i dag. Det ska nog bli kul. Får hoppas att mina föräldrar är snälla nog att ge mig den i 20-årspresent, annars får jag ta pengar från min systemkamera-fond. Har inte åkt skidor på 4 år och Sanna snackar om att vi borde lära oss att åka snowboard. 3 dagar i barnbacken alltså, om vi ens lyckas ta oss upp med liften. Vi får se.

Snowboard är sjukt mycket coolare än skidor, och coolhet är ju jävligt viktigt. Nästan lika viktigt som morötter. Eller lussekatter. Eller din brorsas mamma.

Håll käften.

Okej.

Förlåt.

Hej då.
/ Lania

Sugen på Bloc Party?

Damn you people. Vet inte hur länge jag har längtat efter att få se detta band live och nu när jag väl har chansen så inser jag ganska snart att det endast är jag i min vänskapskrets som är på gällande konserten. Vad hände med bra musiksmak gott folk? Visst, jag skulle kunna gå själv men det är ju mycket roligare med en glad hög. Antar att det blir till att övertala någon av de lättpåverkade stockholmarna där hemma att göra mig sällskap. Hoppas bara att ni inte läser det här innan.

Känns som jag mest har sprungit runt idag trots det faktum att jag ändå har varit sjukt effektiv. Plugga hos Karin, skriva ut hos Ida, hem och äta, till skolan för möte med 24, hem, tvättstugan, förbi Karin igen och dagens runda avslutades med filmtittande. Millie, Elin, Ida och jag förälskade oss i filmen Little Miss Sunshine, speciellt den deprimerade brorsan som hatade allt och alla. Någon som känner igen sig i den beskrivna karaktären (*host* Lania)?

Nej, när jag inte ens orkar vara elak på riktigt så är det nog dags att avsluta.
Godnatt mina vänner,

/Sanna